Dette ble bygget som HMS-tiltak av Hydro og eksisterer den dag i dag.

Vet du hva som befinner seg midt i dalen, blant boligbebyggelse, og som er et godt eksempel på Norsk Hydros HMS tiltak i sine glansdager? - Nei, vi snakker ikke om Krossobanen. 

Visste du at det midt i dalen, blant boligbebyggelsen på Tveito, finnes en stor offentlig park med et tjern for forfriskning og avslapping?

Nok et eksempel på HMS tiltak fra Norsk Hydro

Parken er kalt Tveitoparken og er oppført i 1928 av arkitekten Magnus Paulson. Det er Norsk Hydro som står bak prosjektet, og er et godt eksempel på Hydros tilrettelegging for adspredelse og rekreasjon i sin storhetstid på Rjukan.

Tveitotjernet får tilførsel av friskt vann fra fjellsiden. Foruten tjernet har parken et stort grøntareal, noen lekeapparater, en paviljong og sandvolleyballbane.

Tveitoparken blir også benyttet som arena for konserter og arrangementer.

Konserter og arrangementer i Tveitoparken

Rjukan Rockfestival har blitt en årlig tradisjon andre helgen i juni. Hvert år samles festglade mennesker i Tveitoparken til god rockmusikk, hygge og moro. I 2017 er festivalen lagt til 9 og 10.juni.

Rjukan Minitriathlon er et triathlon arrangement for barn i forbindelse med gjennomføringen av Norseman Xtreme Triathlon, første helgen i august. Barna sykler og løper i parken, samt svømmer i tjernet, og alle får utdelt hver sin vinner-tskjorte. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.