Gamle lokaler blir ny virksomhet

Visste du at det finnes mange flotte butikker på Rjukan? Noen har i nyere tid kjøpt og tatt i bruk private boliger, og bygninger som har huset helt annet næringsliv, for å skape liv og handel i sentrum

Skaper liv i tomme lokaler

Rjukan har en trivelig liten bykjerne. Her finner du mange flotte butikker, og det er ingen hemmelighet at det på små plasser er utfordrende å konkurrere med internett. Det er derfor ekstra hyggelig når noen vil gjøre noe ekstra for å skape liv i tomme lokaler.

På Rjukan har vi flere eksempler på bebyggelse som har blitt benyttet til helt andre formål tidligere og som ildsjeler i moderne tid har investert i, for å bidra til at Rjukan sentrum skal få liv i vinduene, bygninger skal tas vare på og settes tilbake i stand, og ikke minst for at turister og lokalbefolkning skal ha et variert tilbud.

Et par eksempler er klesbutikken Han & Henne og utestedet Huset Pub.

Han & Henne AS

Klesbutikken Han & Henne var tidligere Fokus bank. Både fasade og inventar er gjort om, og bygget fremstår som et trivelig handelslokale hvor det lyser ut av butikkvinduene. Det spesielle hos Han & Henne er at de har tatt vare på den opprinnelige hvelvdøra, som har blitt en betydelig del av dagens interiør i butikken.

Huset Pub AS

Huset Pub var for et ti år siden et privat hus, men mangel på utesteder på Rjukan gjorde at huset ble kjøpt og omgjort til pub. Derav navnet Huset Pub.

Shopping på Rjukan 

Ellers må det nevnes at det er mange koselige butikker på Rjukan, og du vil finne det meste du måtte trenge. Liste over handel - og servicebedrifter kan du finne her. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.