Butikker på Rjukan

Foto: Fotograf Jacobsen

Rjukan har de små og koselige butikken, med det meste du kunne trenge og veldig god service. Ta Fjellbussen ned til Rjukan for en hyggelig handel. 

Butikker på Rjukan

Sport1 Rjukan

Sport1 finner du i Storgata. Her legges det stor vekt på å gi kundene rett utstyr og informasjon innen all type sport og friluftsliv.

Sport1 Rjukan har egen facebookside her. 

Rjukan G-sport

Rjukan G-sport ligger vis a vis politistasjonen i Rjukan sentrum. G - sport har alt du trenger av utstyr innen sport og fritid. Her møter du kompetente ansatte som hjelper deg med å øke sportsgleden.

Rjukan G-sport har egen facebookside her. 

Blått til Lyst

Blått til Lyst er en lekker butikk som ligger vis a vis Rjukan Torg. Hos Blått til Lyst bugner det av flotte interiør - og gaveartikler, samt et godt utvalg av klær og sko.

Gullsmed Sando

Gullsmed Sando ligger ved "Det glade hjørnet" i Rjukan sentrum. Her får du flott bunadsølv til hvilken som helst bunad, dåpsgaver og andre type smykker. Gullsmed Sando har også egen nettbutikk.

Gullsmed Sando har egen nettbutikk her. 

You & Me 

You & Me er en flott klesbutikk i Storgata i Rjukan sentrum. De har klær for damer og herrer. You & Me fører merker som Only, Object, Piece, Comfy Copenhagen, Jack and Jones og Nude.

You & Me har egen facebookside her. 

Han & Henne 

Han & Henne er en flott klesbutikk for damer og herrer i Storgata på Rjukan. I tillegg til klær har de også et godt utvalg av garn fra Sandnes.

Butikken fører merker som Freequent , Just female, Masai, 2-biz, Amazing, Mac, Milo, Diesel, Sunwill, Giovanni , Martinique, Belika.

Han & Henne har egen facebookside her. 

Veidemannens jakt -, fiske og fritidsutstyr

Veidemannen jakt og fiske finner du i samme bygning som Kiwi og Ørting's Marked i Rjukan Sentrum. Butikken har alt du måtte trenge av friluftslivutstyr. De har også et godt utvalg av dyrefòr. 

Veidemannen har egen nettside her. 

Ørting's Marked

Ørtings Marked er en butikk på 1000m2 i sentrum av Rjukan, nærmere bestemt i 2. etasje i Sam Eydesgt 63, i samme bygg som Kiwi og Veidemannen jakt og fiske. Kort sagt selger Ørtings marked det en mann, kvinne og barn trenger i hverdagen! Her finner du gaver, interiørartikler, verktøy, bilutstyr, leker, belysning og mye mye mer. 

Ørting's Marked har egen nettside her. 

Elkjøp Rjukan

Elkjøp Rjukan ligger i Handelshuset i Storgata i Rjukan sentrum. På Elkjøp Rjukan får du alt du hør og bør i en Elkjøp butikk. 

Elkjøp Rjukan har egen facebookside her. 

Fargerike Thorud

Fargerike Thorud er en liten, koselig fargehandel som har mye å by på. Maling, gulvbelegg, tepper, tapeter, gardiner, interiørprodukter og gaveartikler. Ja, alt for å få ditt hjem eller hytte som du måtte ønske.

Fargerike Thorud har egen facebookside her. 

Butikker på Svadde Industriområde

Fjellbussen stopper i Dale krysset, så herfra må man ta benene fatt de hundremeterne bort til dette området. 

Rjukan Interiørsenter

Rjukan Interiørsenter består av både Møbelringen og Princess. Rjukan Interiørsenter er din lokale leverandør av møbler og interiør som gir deg valgmuligheter innen pris, kvalitet og stil. Fra det tradisjonelle til det mer morderne. 

Rjukan Interiørsenter har egen facebookside her. 

Carlsen Fritzøe Rjukan

Carlsen Fritzøe Rjukan er din lokale byggevarespesialist! De er entusiastisk opptatt av alt som handler om dine byggeprosjekter. Store og små.

Carlsen Fritzøe Rjukan har egen facebookside her. 

Monter Rjukan

Monter Rjukan leverer alt av byggevarer og trelast som du trenger om du er proff eller amatør. Deres faglig dyktige medarbeidere hjelper deg hvis du har spørsmål om materialvalg eller utførelse.

Monter Rjukan har egen facebookside her. 

Kaféer på Rjukan

Vestfjorddalen Konditori og Spiseri

Vestfjorddalens konditori og spiseri ligger i Storgata midt i Rjukan sentrum. Dette er et koselig konditori med mye godt i disken.

Vestfjorddalen Konditori og Spiseri har egen facebookside her. 

Dagligvarebutikker på Rjukan

Spar Rjukan

Spar Rjukan ligger på Tveito og har en svært variert ferskvaredisk og stadig gode tilbud. 

Kiwi Bjørkhaug og Kiwi sentrum

Det finnes to Kiwi butikker på Rjukan, en i sentrum og en på Bjørkhaug. Begge med stoppesteder nesten rett utenfor døren. 

Coop Prix

Coop Prix ligger i Handelshuset i Storgata i Rjukan sentrum. Her finner du også post i butikk, dersom det skulle være behov for det. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.